Присвоєння / підтвердження професійної кваліфікації Майстер ресторанного обслуговування 4, 5 розрядів
Кваліфікаційний центр Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу запрошує всіх охочих претендентів, які здобули необхідні знання і вміння шляхом самоосвіти, підтвердити наступні професійні кваліфікації:
- Майстер ресторанного обслуговування (Майстер ресторанного обслуговування 4 розряду)
- Старший майстер ресторанного обслуговування (Майстер ресторанного обслуговування 5 розряду)
Для цього потрібно звернутися в Кваліфікаційний центр, пройти теоретичне й практичне оцінювання, і в разі успішного складання цих випробувань, фахівець отримує СЕРТИФІКАТ про присвоєння / підтвердження професійної кваліфікації, що дає йому право на офіційне працевлаштування.
Дані сертифікатів про присвоєння та/або підтвердження відповідної професійної кваліфікації вносяться до Реєстру професійних кваліфікацій Національного агентства кваліфікацій.
Оцінювання професійних умінь та навичок здійснюється на робочих місцях в Навчально-практичному центрі інноваційних ресторанних технологій, які обладнані необхідними інструментами, матеріалами й устаткуванням.
Для оцінювання пробних кваліфікаційних робіт були розроблені відповідні контрольно-оцінювальні матеріали з достатньою кількістю варіантів, однакових за складністю для професійних кваліфікацій Майстер ресторанного обслуговування (Майстер ресторанного обслуговування 4 розряду), Старший майстер ресторанного обслуговування (Майстер ресторанного обслуговування 5 розряду).
Оцінюється виконання трудових функцій, передбачених професійним стандартом «МАЙСТЕР РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ».
При виконанні кваліфікаційної пробної роботи для професійної кваліфікації «Майстер ресторанного обслуговування» враховуються такі критерії: організація робочого місця; складання меню страв для обслуговування; формування заявки на отримання посуду в сервізній закладу ресторанного господарства; підготовка отриманого посуду до роботи; результати роботи.
Результат роботи включає такі параметри: правильність складання меню; підбору столового посуду для подачі страв; розстановка столів; накривання столів скатертинами; техніка роботи офіціанта: порядок виконання сервірування.
Відповідно до професійного стандарту за професійною кваліфікацією «Старший майстер ресторанного обслуговування (Майстер ресторанного обслуговування 5 розряду)» передбачено виявлення рівня управлінських дій при роботі з персоналом закладу ресторанного обслуговування; забезпечення надання сервісних послуг у закладі ресторанного господарства; формування іміджу підприємства через рівень сервісу; володіння методами підбору персоналу та формування кадрового резерву; організація навчання та стажування працівників; вдосконалення форм та методів гостинності для всіх категорій населення, у тому числі особам з особливими потребами; організація дозвілля та продаж додаткових послуг у закладі ресторанного господарства.
Чекаємо вас у нашому освітньому середовищі!
Все буде Україна!
Вартість послуги
Вартість послуги складає 2600 грн.
Контактна інформація
79060, м. Львів, вул. Івана Пулюя, 36
Тел.: 067 857 8588 Мельничук Тетяна Петрівна, керівник Кваліфікаційного центру
Email: melnichuk.tp@gmail.com
Перелік документів
Для проходження процедури присвоєння/підтвердження професійної кваліфікації здобувач подає до Кваліфікаційного центру документи:
- копію паспорта, (посвідки на постійне місце проживання, посвідчення біженця, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту)
- копію ідентифікаційного коду
- копію трудової книжки
- копію документа про освіту (у разі іноземного документа про освіту – відповідну довідку про його визнання)
- копію особової медичної книжки
- фотокартку (1 шт.) розміром 3х4 см
- лист роботодавця про направлення працівника на підтвердження (при наявності)
- інші документи (докази), подані за власною ініціативою особи, що підтверджують його професійну компетентність
- згоду на обробку персональних даних