Новини

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі за кодом ЄЗС ДК 021:2015  15131700-2 - М’ясні вироби

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі за кодом ЄЗС ДК 021:2015 15131700-2 - М’ясні вироби

Закупівля проводиться для забезпечення потреб Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу, для навчального та виробничого процесу

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

79060, м. Львів,
вул. Івана Пулюя 36

тел. +38 (032) 234-26-91
факс: +38 (032) 234-26-91

email: lvivpk_gtrs@ukr.net

Ми в соціальних мережах

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
© 2010 - 2025 Всі права захищено