Новини

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі за кодом ЄЗС ДК 021:2015 15131700-2 - М’ясні вироби
Закупівля проводиться для забезпечення потреб Львівського професійного
коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу, для навчального та
виробничого процесу

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Овочі та фрукти
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,
розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Овочі та фрукти за кодом(Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ
2659, 1 кг, Помідори (томати) свіжі, польові, округлі, ДСТУ 3246, 1 кг,
Помідори (томати) свіжі, тепличні, дрібноплідні, ДСТУ 3246, 1 кг, Кабачки
свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см, 1 кг, 903146-03220000-
724516-40996564, Салат зелений свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ
8107, 1 кг, Капуста цвітна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 3280, 1
кг, Капуста білоголова свіжа, ранньостигла, ДСТУ 7037,1 кг, Шпинат
свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8061, 1 кг, Капуста пекінська,
свіжа, першого товарного сорту, 1 кг ) ЄЗС ДК 021:2015 03220000-9 Овочі,
фрукти та горіхи

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Яйце столове куряче за кодом ЄЗС ДК 021:2015 03142500-3 – Яйця
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Яйце столове куряче за кодом ЄЗС ДК 021:2015 03142500-3 – Яйця

УМОВИ Договору найму житлового приміщення в гуртожитку м.Львів
ЛЬВІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНЙ КОЛЕДЖ ГОТЕЛЬНО-ТЕРИСТИЧНОГО ТА РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ (надалі- Коледж), в особі У повноваженої особи, з однієї сторони, та Учениці(учня),що підписав Заяву, про приєднання д цих Умов, з іншої сторони (разом далі Сторони, а кожна окремо – Сторона), уклали цей договір найму житлового приміщення в гуртожитку (далі – Договір) шляхом приєднання Учениці(учня) до наступних умов Договору.

Шановні студенти першого курсу!
Ми раді, що ви обрали Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу в якості професійного креативного майданчика для старту в успішне майбутнє!
Запрошуємо всіх першокурсників на настановчі збори та знайомство з класним керівником, які відбудуться ДЛЯ ГРУП після 9-го класу та груп після 11-го класу 01 вересня 2024 року у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ноутбуки кодом ЄЗС ДК 021:2015 30210000-4 - Машини для обробки даних (апаратна частина)
Закупівля проводиться для забезпечення потреб Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу, для навчального та виробничого процесу

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «Послуги з централізованого водопостачання» (ДК 021:2015: 65110000-7 - Розподіл води)
Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. No 710 «Про ефективне використання державних коштів», у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі, забезпечити оприлюднення
обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення на власному веб-сайті (або на сайті головного органу).

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «Послуги з централізованого водовідведення» (ДК 021:2015: 90430000-0 — Послуги з відведення стічних вод)
Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. No 710 «Про ефективне використання державних коштів», у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі, забезпечити оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення на власному веб-сайті (або на сайті головного органу).