Новини

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі за кодом ЄЗС ДК 021:2015  15131700-2 - М’ясні вироби

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі за кодом ЄЗС ДК 021:2015 15131700-2 - М’ясні вироби

Закупівля проводиться для забезпечення потреб Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу, для навчального та виробничого процесу
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Овочі та фрукти

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Овочі та фрукти

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Овочі та фрукти за кодом(Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659, 1 кг, Помідори (томати) свіжі, польові, округлі, ДСТУ 3246, 1 кг, Помідори (томати) свіжі, тепличні, дрібноплідні, ДСТУ 3246, 1 кг, Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см, 1 кг, 903146-03220000- 724516-40996564, Салат зелений свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8107, 1 кг, Капуста цвітна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 3280, 1 кг, Капуста білоголова свіжа, ранньостигла, ДСТУ 7037,1 кг, Шпинат свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8061, 1 кг, Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту, 1 кг ) ЄЗС ДК 021:2015 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Яйце столове куряче за кодом ЄЗС ДК 021:2015  03142500-3 – Яйця

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Яйце столове куряче за кодом ЄЗС ДК 021:2015 03142500-3 – Яйця

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Яйце столове куряче за кодом ЄЗС ДК 021:2015 03142500-3 – Яйця
УМОВИ   Договору найму житлового приміщення в гуртожитку  м.Львів

УМОВИ Договору найму житлового приміщення в гуртожитку м.Львів

ЛЬВІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНЙ КОЛЕДЖ ГОТЕЛЬНО-ТЕРИСТИЧНОГО ТА РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ (надалі- Коледж), в особі У повноваженої особи, з однієї сторони, та Учениці(учня),що підписав Заяву, про приєднання д цих Умов, з іншої сторони (разом далі Сторони, а кожна окремо – Сторона), уклали цей договір найму житлового приміщення в гуртожитку (далі – Договір) шляхом приєднання Учениці(учня) до наступних умов Договору.
Шановні студенти першого курсу!

Шановні студенти першого курсу!

Ми раді, що ви обрали Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу в якості професійного креативного майданчика для старту в успішне майбутнє! Запрошуємо всіх першокурсників на настановчі збори та знайомство з класним керівником, які відбудуться ДЛЯ ГРУП після 9-го класу та груп після 11-го класу 01 вересня 2024 року у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ноутбуки кодом ЄЗС ДК 021:2015  30210000-4 - Машини для обробки даних (апаратна частина)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ноутбуки кодом ЄЗС ДК 021:2015 30210000-4 - Машини для обробки даних (апаратна частина)

Закупівля проводиться для забезпечення потреб Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу, для навчального та виробничого процесу
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «Послуги з централізованого водопостачання» (ДК 021:2015:  65110000-7 - Розподіл води)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «Послуги з централізованого водопостачання» (ДК 021:2015: 65110000-7 - Розподіл води)

Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. No 710 «Про ефективне використання державних коштів», у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі, забезпечити оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення на власному веб-сайті (або на сайті головного органу).
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «Послуги з централізованого водовідведення» (ДК 021:2015: 90430000-0 — Послуги з відведення стічних вод)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «Послуги з централізованого водовідведення» (ДК 021:2015: 90430000-0 — Послуги з відведення стічних вод)

Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. No 710 «Про ефективне використання державних коштів», у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі, забезпечити оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення на власному веб-сайті (або на сайті головного органу).
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Закупівля проводиться для забезпечення потреб Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу, для навчального та виробничого процесу
Короткострокові курси за професією "Кухар" у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу

Короткострокові курси за професією "Кухар" у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу

На базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу проводяться короткострокові курси за професією «Кухар»  з  21.02. по  01.03.2024р.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,  розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі  Вершкове масло за кодом ЄЗС ДК 021:2015 15530000-2 - Вершкове масло

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Вершкове масло за кодом ЄЗС ДК 021:2015 15530000-2 - Вершкове масло

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Вершкове масло за кодом ЄЗС ДК 021:2015 15530000-2 - Вершкове масло
Erasmus + 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266 "Boosting culinary education and training"

Erasmus + 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266 "Boosting culinary education and training"

English language skills are becoming increasingly important in the European labour market, including the field of gastronomy. Working in the catering industry often involves communicating with customers and colleagues from other countries. In a multicultural environment, misunderstandings may arise due to ignorance of the language. Knowledge of professional terms allows personnel to communicate accurately and effectively, ensuring the quick and accurate execution of tasks, and forming a sense of command. It improves the reputation of the company and the school, and it also allows to improve the reputation of the company and the school, and lastly it allows you to participate in international culinary events.
Уперше на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу проводиться навчання та сертифікація за професійною кваліфікацією 5129 «Майстер готельного обслуговування»  з  16.01.2024  по  25.01.2024.

Уперше на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу проводиться навчання та сертифікація за професійною кваліфікацією 5129 «Майстер готельного обслуговування» з 16.01.2024 по 25.01.2024.

Здобувачі отримають сертифікат, який реєструється в Національному агентстві кваліфікацій та підтверджує професійну кваліфікацію «Майстер готельного обслуговування».
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Закупівля проводиться з метою забезпечення електропостачання на протязі 2024 року навчальних корпусів Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу, розташованих у м. Львів, Пулюя 36, 34а, 36а, 38. Загальний обсяг закупівлі сформований виходячи з потреби наданої головним енергетиком Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі регламентуються нормами законодавства, Параметри якості електричної енергії в точках приєднання Споживача у нормальних умовах експлуатації мають відповідати параметрам, визначеним у ДСТУ EN 50160:2014. Характеристики напруги електропостачання в електричних мережах загального призначення (EN 50160:2010, IDT).
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

«Капітальний ремонт приміщень четвертого поверху (права сторона), учнівського гуртожитку Львівського професійного коледжу готельно- туристичного та ресторанного сервісу, за адресою м. Львів, І. Пулюя 38» (ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація
Запрошуємо на короткострокові курси!

Запрошуємо на короткострокові курси!

На базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу проводяться короткострокові курси за професією «Кондитер»  з  13.11. по 24.11.2023р.
План заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу (цькуванню) в закладі освіти

План заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу (цькуванню) в закладі освіти

З метою створення безпечного освітнього середовища в закладі освіти запроваджений комплексний підхід у сфері запобігання та протидії проявам булінгу.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Мінеральна вода за кодом ЄЗС ДК 021:2015 15981000-8 - Мінеральна вода

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Мінеральна вода за кодом ЄЗС ДК 021:2015 15981000-8 - Мінеральна вода

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Мінеральна вода за кодом ЄЗС ДК 021:2015 15981000-8 - Мінеральна вода
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Овочі та фрукти за кодом ЄЗС ДК 021:2015 03220000-9 та горіхи Овочі,  фрукти

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Овочі та фрукти за кодом ЄЗС ДК 021:2015 03220000-9 та горіхи Овочі, фрукти

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Овочі та фрукти за кодом ЄЗС ДК 021:2015 03220000-9 та горіхи Овочі,фрукти

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

79060, м. Львів,
вул. Івана Пулюя 36

тел. +38 (032) 234-26-91
факс: +38 (032) 234-26-91

email: lvivpk_gtrs@ukr.net

Ми в соціальних мережах

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
© 2010 - 2024 Всі права захищено