Новини

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

«Капітальний ремонт приміщень четвертого поверху (права сторона), учнівського гуртожитку Львівського професійного коледжу готельно- туристичного та ресторанного сервісу, за адресою м. Львів, І. Пулюя 38» (ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація
Запрошуємо на короткострокові курси!

Запрошуємо на короткострокові курси!

На базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу проводяться короткострокові курси за професією «Кондитер»  з  13.11. по 24.11.2023р.
План заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу (цькуванню) в закладі освіти

План заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу (цькуванню) в закладі освіти

З метою створення безпечного освітнього середовища в закладі освіти запроваджений комплексний підхід у сфері запобігання та протидії проявам булінгу.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Мінеральна вода за кодом ЄЗС ДК 021:2015 15981000-8 - Мінеральна вода

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Мінеральна вода за кодом ЄЗС ДК 021:2015 15981000-8 - Мінеральна вода

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Мінеральна вода за кодом ЄЗС ДК 021:2015 15981000-8 - Мінеральна вода
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Овочі та фрукти за кодом ЄЗС ДК 021:2015 03220000-9 та горіхи Овочі,  фрукти

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Овочі та фрукти за кодом ЄЗС ДК 021:2015 03220000-9 та горіхи Овочі, фрукти

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Овочі та фрукти за кодом ЄЗС ДК 021:2015 03220000-9 та горіхи Овочі,фрукти
Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти його засновником

Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти його засновником

Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти його засновником
Освітня програма Кондитер 3 розряд

Освітня програма Кондитер 3 розряд

Освітня програма Кондитер 3 розряд
Освітня програма Бармен

Освітня програма Бармен

Освітня програма Бармен
Освітня програма

Освітня програма

Освітня програма Адміністратор (господар залу)
Кадровий склад ЛПКГТРС

Кадровий склад ЛПКГТРС

Кадровий склад
Вартість підготовки одного учня Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу

Вартість підготовки одного учня Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу

Вартість підготовки одного учня Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу
Освітня програма "Майстер ресторанного обслуговування"

Освітня програма "Майстер ресторанного обслуговування"

Освітня програма "Майстер ресторанного обслуговування"
До уваги першокурсників професії Офіціант. Бармен!

До уваги першокурсників професії Офіціант. Бармен!

Шановні першокурсники, професії Офіціант. Бармен
До уваги першокурсників, що поселяються в гуртожитку!

До уваги першокурсників, що поселяються в гуртожитку!

Поселення студентів у гуртожиток згідно з поданими до приймальної комісії заявами буде здійснюватися
Шановні студенти першого курсу!

Шановні студенти першого курсу!

Ми раді, що ви обрали Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу в якості професіного креативного майданчика для старту в успішне майбутнє!
Примусова праця, як розпізнати і уникнути

Примусова праця, як розпізнати і уникнути

Пам'ятка для вимушених переселенців
Оцінка роботи

Оцінка роботи

Оцінка роботи за 2022-2023
Звіт про діяльність закладу освіти

Звіт про діяльність закладу освіти

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу – освітній заклад сталого розвитку, основною візією якого є формування інноваційного, конкурентоспроможного фахівця готельно-туристичної та ресторанної сфери.

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

79060, м. Львів,
вул. Івана Пулюя 36

тел. +38 (032) 234-26-91
факс: +38 (032) 234-26-91

email: lvivpk_gtrs@ukr.net

Ми в соціальних мережах

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
© 2010 - 2023 Всі права захищено