Новини

День гідності та свободи у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу

          Кожна людина народжується з гідністю. Це те відчуття, якому неможливо дати визначення, однак саме воно є головним ідентифікатором прав людини. Ми говоримо про гідність, коли відчуваємо тиск на наші права або  показуємо її власними вчинками. 

         21 листопада світ відзначає День Гідності. Це час, коли кожен намагається бути добрішим з іншими та подарувати свою підтримку оточуючим. Україна має свою історію цього дня, адже революції 2004 та 2013 рр., коли ми виходили на захист власної гідності, починались саме тоді. 

          Цього року студенти Львівського професійного колежу вже втретє долучились до відзначення Всесвітнього  Дня Гідності, в межах якого викладачі історії Валігун О. (групи 2.37, 3.15 та 3.19) та Люта І. (групи 1.50 та 2.42) провели тренінгові заняття з метою зрозуміти зміст поняття та навчитись захищати гідність свою та інших людей. Студенти поділились думками, що потрібно робити, щоб гідність та свобода стали основними цінностями сучасної людини. 

          Цікавою думкою, яка сформувалась під впливом пісні Дейва Стюарта «Dignity song», поділились студенти групи 1.50: «Гідність – це внутрішнє відчуття людини, яке проявляється у її діях. Кожен наш вчинок впливає на навколишній світ, тому ми  ”мусимо бути зміною, яку хочемо бачити у світі”».


КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

79060, м. Львів,
вул. Івана Пулюя 36

тел. +38 (032) 234-26-91
факс: +38 (032) 234-26-91

email: lvivpk_gtrs@ukr.net

Ми в соціальних мережах

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
© 2010 - 2024 Всі права захищено