Новини

Майстер-клас на тему «Кава як мистецтво: від кавових зерен до капучино».

         03 грудня група студентів 2.42 відвідала майстер-клас на тему «Кава як мистецтво: від кавових зерен до капучино».

         Поділилася зі студентами своїми знанями старша бариста кав‘ярні “Keks bar” Війт Єлизавета

         Майстер-клас складався із двох частин: товарознавчої та презентаційної.

    Товарознавча характеристика кави передбачала знайомство з історією виникнення цього напою, аналіз особливостей складу і харчових властивостей кави, ознайомлення із класифікацією, її різновидами та помологічними сортами, узагальнення знань щодо процесу виробництва кави, її зберігання і обсмажування, а також розвинення у студентів навичок виявлення якісної сировини для приготування ароматного напою.

       Презентаційна частина майстер-класу мала на меті ознайомити студентів із різновидами напоїв на основі кави, проаналізувати їхні смакові властивості та оцінити їх якість. До уваги учасників майстер-класу було представлено особливості технологічного процесу приготування.

        На завершення майстер-класу кожен бажаючий зміг приготувати напій для себе та відчути себе справжнім баристою і кавовим експертом.


КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

79060, м. Львів,
вул. Івана Пулюя 36

тел. +38 (032) 234-26-91
факс: +38 (032) 234-26-91

email: lvivpk_gtrs@ukr.net

Ми в соціальних мережах

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
© 2010 - 2024 Всі права захищено