Новини

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (Лопатка свинна, шинка свинна, полядвиця свинна, шия свинна, гомілка куряча, філе куряче, четверть задня куряча, стегно куряче, печінка куряча, крило куряче) ЄЗС ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо

Загальний обсяг закупівлі сформований виходячи з потреби, наданої старшими майстрами Львівського професійного коледжу готельнотуристичного та ресторанного сервісу Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі сформовані на підставі характеристик доступних на ринку товарів, які становлять предмет закупівлі, місць розташування об’єктів замовника, потреби безперебійного забезпечення об’єктів замовника відповідними товарами. Зазначена у технічних вимогах кількість визначена відповідно до планової потреби. Очікувана вартість закупівлі сформована на підставі порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275. Метод порівняння ринкових цін базується на зборі і аналізі цінової інформації з реального ринку товару, та аналізі реальних угод купівлі-продажу відповідного товару, як власних так і інших суб’єктів господарювання, збору трьох запитів у різних суб’єктів господарювання, у розмірі 995 663,10 грн. Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби у товарах\роботах\послугах цього типу та визначений у кошторисі коледжу на 2024 рік. Номер закупівлі в ЕСЗ: UA-2024-02-05-005218-a

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

79060, м. Львів,
вул. Івана Пулюя 36

тел. +38 (032) 234-26-91
факс: +38 (032) 234-26-91

email: lvivpk_gtrs@ukr.net

Ми в соціальних мережах

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
© 2010 - 2025 Всі права захищено