Новини

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Майонез , Гірчиця в асортименті, Оцет, Сіль, Кетчуп (в асортименті), Кориця

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Майонез , Гірчиця в асортименті, Оцет, Сіль, Кетчуп (в асортименті),Кориця, Кокосова стружка, Лимонна кислота, Желатин, Сода харчова, Ванільний цукор, Перець мелений, Тмин, Орегано, Куркума, Гвоздика, Імбирь сушений , Естрагон, Бадьян, Коріандр мелений, Коріандр горошок , Часник сушений , Прованські трави, італійські трави, чебрець, Кунжут, Мак, Соєвий соус, Бальзамічний оцет , лавровий лист, насіння соняшника, Духмяний перець, М’ята, Мускатний горіх, приправа "10 овочів", порошок до печива, перець чориний горошком, базилік, зіра, Хмелі-сунелі, майоран сушений, Паприка мелена, карі, насіння чіа, насіння льону за кодом ЄЗС ДК 021:2015  15870000-7 - Заправки та приправи

 Закупівля проводиться для забезпечення потреб Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу, для навчального та виробничого процесу

  Загальний обсяг закупівлі сформований виходячи з потреби, наданої старшими майстрами Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу

  Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі сформовані на підставі характеристик доступних на ринку товарів, які становлять предмет закупівлі, місць розташування об’єктів замовника, потреби безперебійного забезпечення об’єктів замовника відповідними товарами. Зазначена у технічних вимогах кількість визначена відповідно до планової потреби. 

  Очікувана вартість закупівлі сформована на підставі порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275. Метод порівняння ринкових цін базується на зборі і аналізі цінової інформації з реального ринку товару, та аналізі реальних угод купівлі-продажу відповідного товару, як власних так і інших суб’єктів господарювання, збору трьох запитів у різних суб’єктів господарювання, у розмірі 508 434,10 грн. Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби у товарах\роботах\послугах цього типу та визначений у кошторисі коледжу на 2025 рік. Номер закупівлі в ЕСЗ: UA-2025-02-17-011691-a

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

79060, м. Львів,
вул. Івана Пулюя 36

тел. +38 (032) 234-26-91
факс: +38 (032) 234-26-91

email: lvivpk_gtrs@ukr.net

Ми в соціальних мережах

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
© 2010 - 2025 Всі права захищено