Новини
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Вершкове масло за кодом ЄЗС ДК 021:2015 15530000-2 - Вершкове масло
Загальний обсяг закупівлі сформований виходячи з потреби, наданої старшими майстрами Львівського професійного коледжу готельнотуристичного та ресторанного сервісу Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі сформовані на підставі характеристик доступних на ринку товарів, які становлять предмет закупівлі, місць розташування об’єктів замовника, потреби безперебійного забезпечення об’єктів замовника відповідними товарами. Зазначена у технічних вимогах кількість визначена відповідно до планової потреби. Очікувана вартість закупівлі сформована на підставі порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275. Метод порівняння ринкових цін базується на зборі і аналізі цінової інформації з реального ринку товару, та аналізі реальних угод купівлі-продажу відповідного товару, як власних так і інших суб’єктів господарювання, збору трьох запитів у різних суб’єктів господарювання, у розмірі 583 282,00 грн. Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби у товарах\роботах\послугах цього типу та визначений у кошторисі коледжу на 2024 рік. Номер закупівлі в ЕСЗ: UA-2024-01-16-006476-a