Новини

Психологічний тренінг «Шлях до себе»

Ви перетинаєте весь світ у пошуках щастя,
а воно завжди поруч; на відстані витягнутої руки
Горацій

27 січня 2021 року у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбувся психологічний тренінг «Шлях до себе», який для педагогів навчального закладу провела методист Тетяна Мельничук.

Метою тренінгу було повернутись обличчям до себе, відчути красу свого внутрішнього світу, допомогти собі бути впевненим і врівноваженим, спокійним і відкритим до краси всесвіту. Виконуючи завдання, педагоги шукали й знаходили в собі промінчики сонця, які будуть зігрівати свою душу та душі рідних і близьких. Адже тільки щаслива й впевнена в собі людина може дарувати радість і знання іншим; бути розумною, красивою й креативною!

Педагоги з завзяттям виконували вправи, створювали буріме про довгоочікувану весну; шукали позитивне вирішення проблем, використовуючи принципи рефреймінгу; дарували один одному «портрет на згадку».

У фіналі тренінгу педагоги створили «Букет для вчителя», який дав змогу проаналізувати власну професійну діяльність, виявити свої професійні здібності і вміння.

Щиро вдячні педагогам, які відвідали тренінг, поділилися своїми думками і враженнями, були щирими й відвертими, завзятими й креативними!

Тетяна Мельничук, методист

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

79060, м. Львів,
вул. Івана Пулюя 36

тел. +38 (032) 234-26-91
факс: +38 (032) 234-26-91

email: lvivpk_gtrs@ukr.net

Ми в соціальних мережах

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
© 2010 - 2024 Всі права захищено