Новини
Урок з виробничого навчання «Мінімальне сервірування столу до сніданку»
17 лютого 2022р у Лабораторно-практичному центрі інноваційних технологій в сфері ресторанного сервісу Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу проведено урок з виробничого навчання «Мінімальне сервірування столу до сніданку». Майстер в/н Матвєєва Галина, група 1.58 професії «Офіціант. Адміністратор (господар) залу.
На сьогодні дана професія є однією з найпопулярніших. Вона надзвичайно складна, але дуже цікава.
Від якості обслуговування відвідувачів, залежить, чи завітає відвідувач у цей заклад харчування наступного разу, повертатиметься сюди постійно, або забуде про його існування.
Учні/учениці на уроці мали змогу практично з’ясувати, що для ранкової трапези важливо правильно оформити подачу страви і красиво сервірувати стіл, так як ці нюанси є важливими психологічними чинниками, які задають початок цілого дня для відвідувачів готельно-ресторанних комплексів.
Також, на уроці відпрацьовували основні правила попереднього сервірування столу; виховували культуру і бережливе ставлення до посуду та білизни; розвивали пам'ять, уяву.
Сервірування столу виконується з метою продемонструвати гостеві, що його в ресторані чекають. Сервіровані столи є прекрасним доповненням до інтер'єру і створюють враження затишку та комфорту.
Ірина Кондратюк
голова циклової комісії
викладачів та майстрів
виробничого навчання
ресторанного сервісу