Новини

XХ Міжнародна виставка «ТурЕКСПО»

Галузь підприємництва, комерції, маркетингу, готельно-туристичного напряму стрімко розвивається в усьому світі. Не винятком є і Україна, про свідчить проведення щорічно міжнародної виставки «ТурЕКСПО».

21 жовтня 2020року виставку відвідали студенти груп 1.37 « Майстер готельного обслуговування» під керівництвом Піх Ольги Зіновіївни та 1.45 «Агент з організації туризму. Адміністратор» Лагоцької Ганни Михайлівни.

Основна мета Форуму – активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об`єктів України та світу, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень в сфері послуг, створення майданчику для проведення переговорів, в тому числі, з іноземними учасниками.

«ТурЕКСПО» - це можливість для учнів Львівського професійного коледжу ресторанного сервісу та туризму пізнати найновіші розробки, програми, методи роботи організації роботи туризму та готельно-ресторанної справи. Натхнення, відчуття нових можливостей, бажання створювати новітні проекти –це те, з чим залишали виставку студенти нашого коледжу!

Лагоцька Ганна Михайлівна
Піх Ольга Зіновіївна

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

79060, м. Львів,
вул. Івана Пулюя 36

тел. +38 (032) 234-26-91
факс: +38 (032) 234-26-91

email: lvivpk_gtrs@ukr.net

Ми в соціальних мережах

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
© 2010 - 2024 Всі права захищено