Новини

Засідання циклової комісії готельно-туристичного напряму

24 вересня у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбулося чергове засідання циклової комісії майстрів та викладачів готельно-туристичного напряму, серед присутніх Терешенко С.А.- заступник директора з НР, Лагоцька Г.М.- голова циклової комісії, та члени циклової комісії: Ільчишин М.А., Піх О.З., Калініченко В.І., Припутень М.П., Скоропад Н.І.,Яворська Л.В.

Головним завданням циклової комісії готельно-туристичного напряму є: забезпечення професійної та практичної підготовки фахівців з професій: «Майстер готельного обслуговування», «Агент з організації туризму. Адміністратор».

Діяльність циклової комісії зосереджена на спеціальну інфраструктуру для ефективного використання навчальної та виробничої баз,підвищення ефективності навчально-виховного процесу на основі використання сучасних інноваційних технологій навчання; підготовка навчально-методичних розробок, котрі допоможуть студентам в оволодінні знаннями в галузі готельного та туристичного бізнесу; проведенні цікавих і змістовних «круглих столів», семінарів, диспутів, організації та проведенні різних видів екскурсій та туристичних походів.

На порядку денному було винесено ряд питань щодо внесення змін до тем дипломних робіт з дисципліни: «Планування, організація, технологія управління персоналом підприємства» для учнів II курсу спеціальності «Агент з організації туризму», обговорення та затвердження методичних розробок, а також перспективи проходження виробничого навчання учнів перших курсів в навчально-практичному центрі (готель Діамант).

Стратегічною метою навчальної та наукової діяльності готельно-туристичного напряму є формування нової освіченої та висококультурної генерації кваліфікованих фахівців туристичної галузі.

Голова циклової комісії Лагоцька Г.М.

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

79060, м. Львів,
вул. Івана Пулюя 36

тел. +38 (032) 234-26-91
факс: +38 (032) 234-26-91

email: lvivpk_gtrs@ukr.net

Ми в соціальних мережах

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
© 2010 - 2024 Всі права захищено