Професії та спеціальності
Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
запрошує на навчання
На базі 11 класів
Державна форма навчання:
- Кухар. Кондитер – 1 р. 6 м.
- Кухар. Офіціант – 1 р. 5 м.
- Офіціант. Бармен – 1 р. 4 м.
- Офіціант. Адміністратор (господар) залу – 1 р. 6 м.
- Майстер ресторанного обслуговування. Офіціант – 1 р. 5м.
- Агент з організації туризму. Адміністратор – 1 р. 3 м.
На базі 9 класів
Державна форма навчання:
- Кухар. Кондитер – 2 р. 10 м.
- Кухар. Офіціант – 2 р. 10 м.
- Майстер готельного обслуговування. Офіціант – 2 р. 10 м.
На базі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник
Фахова передвища освіта (фаховий молодший бакалавр)
Державна форма навчання:
- Харчові технології – 1 р. 6 м.
- Готельно-ресторанна справа – 1 р. 10 м.
Абітурієнти подають такі документи:
- Заяву
- Копію табеля за І-й семестр (для слухачів підготовчих курсів)
- Свідоцтво про повну/неповну середню освіту з додатком (оригінали)
- 8 кольорових фото 3х4
- Паспорт (1 копія), витяг до паспорта (1 копія)
- Медичну довідку 086-у (оригінал) та 063 (1 копія);
- Для юнаків - копію приписного свідоцтва
- Ідентифікаційний код (1 копія)
- 3 поштових конвертів з марками
- 6 файлів, 1 пластикову папку-швидкозшивач
- Копію документів про пільги абітурієнта (за наявності)
- Особову медичну книжку (новий бланк, не заповнений)
Абітурієнти заповнюють мотиваційну анкету, зараховуються на навчання за результатами тестування та співбесіди.
Приймальна комісія працює з 14 січня 2025 року.
Понеділок – четвер 9:00 – 17:00
П’ятниця 9:00 – 16:00
Обідня перерва 13:00 – 14:00
Вихідні дні: субота, неділя
Адреса:
вул. Івана Пулюя, 36
м. Львів, 79060, Україна
Телефони для довідок:
067 857 85 88
063 857 85 88
099 033 20 09
Електронна пошта:
melnichuk.tp@gmail.com