Професії та спеціальності

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
запрошує на навчання

На базі 11 класів

Державна форма навчання:

  • Кухар. Кондитер – 1 р. 6 м.
  • Кухар. Офіціант – 1 р. 5 м.
  • Офіціант. Бармен – 1 р. 4 м.
  • Офіціант. Адміністратор (господар) залу – 1 р. 6 м.
  • Майстер ресторанного обслуговування. Офіціант – 1 р. 5м.
  • Агент з організації туризму. Адміністратор – 1 р. 3 м.

На базі 9 класів

Державна форма навчання:

  • Кухар. Кондитер – 2 р. 10 м.
  • Кухар. Офіціант  – 2 р. 10 м.
  • Майстер готельного обслуговування. Офіціант – 2 р. 10 м.

На базі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник
Фахова передвища освіта (фаховий молодший бакалавр)

Державна форма навчання:

  • Харчові технології – 1 р. 6 м.
  • Готельно-ресторанна справа – 1 р. 10 м.

Абітурієнти подають такі документи:

  • Заяву
  • Копію табеля за І-й семестр (для слухачів підготовчих курсів)
  • Свідоцтво про повну/неповну середню освіту з додатком (оригінали)
  • 8 кольорових фото 3х4
  • Паспорт (1 копія), витяг до паспорта (1 копія)
  • Медичну довідку 086-у (оригінал) та 063 (1 копія);
  • Для юнаків - копію приписного свідоцтва
  • Ідентифікаційний код (1 копія)
  • 3 поштових конвертів з марками
  • 6 файлів, 1 пластикову папку-швидкозшивач
  • Копію документів про пільги абітурієнта (за наявності)
  • Особову медичну книжку (новий бланк, не заповнений)

Абітурієнти заповнюють мотиваційну анкету, зараховуються на навчання за результатами тестування та співбесіди.

Приймальна комісія працює з 14 січня 2025 року.
Понеділок – четвер 9:00 – 17:00
П’ятниця 9:00 – 16:00
Обідня перерва 13:00 – 14:00
Вихідні дні: субота, неділя

Адреса:
вул. Івана Пулюя, 36
м. Львів, 79060, Україна

Телефони для довідок:
067 857 85 88
063 857 85 88
099 033 20 09

Електронна пошта:
melnichuk.tp@gmail.com

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

79060, м. Львів,
вул. Івана Пулюя 36

тел. +38 (032) 234-26-91
факс: +38 (032) 234-26-91

email: lvivpk_gtrs@ukr.net

Ми в соціальних мережах

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
© 2010 - 2025 Всі права захищено