Професії та спеціальності
Львівський професійний коледж
готельно-туристичного та ресторанного сервісу
запрошує на навчання
Європейська освіта – європейський сервіс
На базі 11 класів:
Державна форма навчання:
- Кухар. Кондитер
- Кухар (знавець світової кухні)
- Кухар (вегетеріанська кухня)
- Кондитер. Декоратор
- Офіціант. Бармен
- Офіціант. Адміністратор (господар) залу
- Майстер ресторанного обслуговування
- Агент з організації туризму. Адміністратор (Аніматор)
- Агент з постачання.Адміністратор
На базі 9 класів
Державна форма навчання:
- Кухар, кондитер
- Кухар (піцайола)
- Кухар. Офіціант
- Майстер готельного обслуговування
Отримання неповної вищої освіти (молодший спеціаліст)
- Харчові технології
Абітурієнти проходять випробування для вступу на всі професії (влітку і після закінчення підготовчих курсів):
- Українська мова і література – тести
- Іноземна мова (англійська, німецька, за вибором) – тести
- Математика – тести
- Профорієнтаційні тести
Абітурієнти зараховуються на навчання за результатами тестування та співбесіди
Абітурієнти подають такі документи:
- Заяву
- Копію табеля за І-й семестр (для слухачів підготовчих курсів)
- Свідоцтво про повну/неповну середню освіту з додатком (оригінали)
- 8 кольорових фото 3х4
- Паспорт (4 копії), витяг до паспорта (4 копії)
- Медичну довідку 086-у (оригінал і 1 копію); 063 (2 копії);
- Для юнаків- копію прописного свідоцтва
- Довідку з місця проживання та склад сім’ї (оригінал)
- Ідентифікаційний код (4 копії)
- 6 поштових конвертів з марками
- 6 файлів, 1 пластикову папку-швидкозшивач
- Копію документів про пільги абітурієнта (за наявності)
- Особову медичну книжку (новий бланк, не заповнений)
Приймальна комісія працює з 14 січня 2021 року.
Понеділок – четвер 9.00 – 16.30
П’ятниця 9.00 – 15.30
Обідня перерва 13.00 – 14.00
Вихідні дні: субота, неділя
*Графік роботи може бути змінено через карантинні обмеження
Адреса:
вул. Івана Пулюя, 36
м. Львів, 79060, Україна
Телефон для довідок: +38 099 033 20 09
Електронна скринька: abiturient.lpkgtrs@gmail.com