Професії та спеціальності

Львівський професійний коледж
готельно-туристичного та ресторанного сервісу
запрошує на навчання
Європейська освіта – європейський сервіс

На базі 11 класів:

Державна форма навчання:

  • Кухар. Кондитер
  • Кухар. Офіціант (дуальна форма)
  • Кухар (вегетеріанська кухня)
  • Офіціант. Бармен
  • Офіціант. Адміністратор (господар) залу
  • Офіціант. Майстер ресторанного обслуговування
  • Агент з організації туризму. Адміністратор

На базі 9 класів

Державна форма навчання:

  • Кухар. Кондитер
  • Кухар. Офіціант
  • Офіціант. Майстер готельного обслуговування

Фахова передвища освіта (фаховий молодший бакалавр)

  • Харчові технології
  • Готельно-ресторанна справа

Абітурієнти заповнюють мотиваційну анкету,зараховуються на навчання за результатами співбесіди

Абітурієнти подають такі документи:

  1. Заяву
  2. Копію табеля за І-й семестр (для слухачів підготовчих курсів)
  3. Свідоцтво про повну/неповну середню освіту з додатком (оригінали)
  4. 8 кольорових фото 3х4
  5. Паспорт (4 копії), витяг до паспорта (4 копії)
  6. Медичну довідку 086-у (оригінал і 1 копію); 063 (2 копії);
  7. Для юнаків- копію прописного свідоцтва
  8. Довідку з місця проживання та склад сім’ї (оригінал)
  9. Ідентифікаційний код (4 копії)
  10. 6 поштових конвертів з марками
  11. 6 файлів, 1 пластикову папку-швидкозшивач
  12. Копію документів про пільги абітурієнта (за наявності)
  13. Особову медичну книжку (новий бланк, не заповнений)

Приймальна комісія працює з 10 січня 2022 року.
Понеділок – четвер 9.00 – 16.30
П’ятниця 9.00 – 15.30
Обідня перерва 13.00 – 14.00
Вихідні дні: субота, неділя

*Графік роботи може бути змінено через карантинні обмеження

Адреса:

вул. Івана Пулюя, 36

м. Львів, 79060, Україна

Телефон для довідок: +38 099 033 20 09

Електронна скринька: abiturient.lpkgtrs@gmail.com

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

79060, м. Львів,
вул. Івана Пулюя 36

тел. +38 (032) 234-26-91
факс: +38 (032) 234-26-91

email: lvivpk_gtrs@ukr.net

Ми в соціальних мережах

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
© 2010 - 2022 Всі права захищено